Äntligen hemma!

Hej! Nu var man hemma, dagen har vart väldigt bra, efter matteprovet blev det bra. Hahaha blev godkänd.
Senare i dag kanske jag ska gå ut å  gå med Erre. Hoppas det. Ska ha med mig Piabbyn . Annars så händer det inte så mkt. Ne nu måste jag äta lite så vi hörs kanske kommer ut med lite bilder sen om vi ska gå ut å gå.

Ha det bra så länge PUSSAR :*


Helgen var underbar :* Tack alla! <3

Hej! jag har inte hunnit att blogga så mkt under helgen har vart ganska mycket. I fredags så var jag med Emelina var mkt kul, kommer bilder. I går så var jag och sjöng gick ganska bra. Och nu har jag precis kommit hem, för mamma har sjungt, har också vart hos farmor och farfar och hjälpt dom lite. Men nu ska jag plugga matte!




Den ena outfiten för fredagen...



kvällens outfit på fredagn...



haha...vad med Emelina och åt på pizzerian, mkt gott var det...kycklingsalad...mmmm



var med Emelina på tonår...mkt kul var det där:)



så här såg jag ut när jag skulle sjunga i går.

Ne nu måste jag plugga...
Ha det så bra så hörs vi.
PUSSAR :*

Gonatt :*

Gonatt bloggen och alla andra :* sov gott så hörs vi i mon :*

PUSSAR :*


Hej bloggen :*

Nu är jag färdig med min religion, äntligen. Tog mej två timmar men den blev bra. Sen i dag så har jag ridit med det gick bra men hon var väldigt jobbig och väldigt pigg, men ska jag vara ärlig så var det väldigt roligt. Sen var jag ute på en skön promenad i solen. Kändes som sommar.
I mon så blir det tonår med Emelina ska bli mycket kul, kommer lägga ut bilder om det med sen och på outfiten som jag har och ska ha. Sen på lördag blir det en jobbig men rolig dag, ska nämligen vara med att sjunga i anneberg för att samla in pengar så vi kan göra om i lokalen där tonår bland annat är. Så jag ska sjunga DET VACKRASTE...
Det ska bli kul. Men ska vara där nere och öva vid ett och stannar där nere tills det börjar vid sju.
Sen så ska jag bara ta det lugnt. Vi hörs i mon :*

PUSSAR :*

Hej på er :*

Nu är jag hemma och är färdig med allt, skönt. Men träningen var väldigt bra han var så duktig, han visste  presis vad som skulle göras. Det var mycket kul. Sen är det ju skönt att vara ledig i mon med, men ska ju plugga då. Men det är ju inte så farligt, sen ska jag rida och gå ut med Pia, ska nog in till nässjö med tror jag.
Haha...innan vi kom i väg i dag så var det väldigt struligt haha, Pixie (min häst) hade en halv lös sko som vi var tvungna att dra dän och sen så när vi skulle koppla på transporten så var tre däck helt fast så det var ett ljul som rullade, haha. Så vi ringde till pappa så han sa att vi skulle slå på däcken men det fixade ju inte vi utan pappa fick snabba sig hem så han kunde hjälpa oss, men när han kom så gick det haha. Vilken tur. Men när vi tränade gick det KANON BRA så det kändes bra efter allt slit.
I kväll nu så ska jag kolla på tv.
Hare bra så hörs vi i mon.
PUSSAR :*

Hej!

Sitter nu i datasalen och har engelska, ska skriva om en bok jag har läst, den var riktigt bra. Sen har jag två lektioner kvar och på dom så ska vi kolla på film.
Religions provet var väldigt lätt vi skulle skriva en uppsats i stället för att få masser med frågor. Så i mon när vi är lediga så ska jag plugga på matte biologi spanska och religion. Det blir nog kul hehe.
I kväll så ska jag hoppträna för min nya tränare Jens Wickström som är en ganska känd ryttare. Ska bli väldigt kul. Men nervöst som fan.
Ne, nu måste jag fortsätta med engelskan, skriver mer i kväll å berättar om kvällen.
Ha det så bra så länge.
PUSSAR :*

Hej på er :*

Hej nu är jag helt slut, har pluggat hela dan på religionen+ att jag har haft netionellt prov i engelska i dag med men det gick bra för att de va det muntliga. Hihi. Det är lättare då.
Annars har det vart rätt bra i dag förutom att jag inte hittade mitt busskort i dag på morgonen, och mitt hår krånglade. Allt börjadde helt fel idag men det belv bättre å bättre så det löste sig som tur va.

I morgon är det religions prov då, hoppas det går bra har ju pluggat väldigt mycket så jag hoppas att det visar sig.
Annars händer det inte så mycket, men i går så fick vi en lapp om stockholm ska ju dit i maj, med klassen. Ska då kolla på en teater och något museum och sen så får man gå på stan å kolla, längtar som satan, planerar att shoppa mycket nu så någon om har något jobb åt mig säg till då. Önskar att man kunde stanna där uppe, men jag får väl vänta tills jag blir äldre. Men det skulle vara väldigt kul att flytta men kanske till något lite mindre med Linnea vi har ju pratat om det lite.
Men vi får nog vänta tills vi börjar jobba. Men det går nog.
 
I kväll är det ju Andra Avenyn, någon som kollar på det? de är ju så himla bra. Men ska plugga nu igen, vi hörs, ha det bra sålänge.

PUSSAR :*




älskar mina nya saker och så va man på "fest"



Dom här älsklingarna är nu mina :D
sthlm DG för 400 men fick dom för 280 kr :D



Och så denna snygga tröja från Vila för 300 kr.



Looken för festen.

Vit tröja från JC för 149 kr
Grå tunika från Lindex för 199 kr
Skor från sthlm DG för 280 kr



Min älskade Pia. Så söt är hon.

I fredags så var det eng prov det kändes väldigt bra och sen på kvällen var det typ fest men
 jag å Linnea gick där ifrån sen. Men det var kul, Igår gjorde jag inget typ... i dag så ska jag plugga lite till spanska provet i mon. Inte så kul, Men hinner inte skriva mer nu.

Ha det så bra så hörs vi i mon. PUSSAR :*

Jag :*



hade ingen rolig bild men skit samma :S haha :* ha de bar :*

FÖRLÅT!!!!

Förlåt...har inte hunnit att skriva! Hur mår ni? själv mår jag ganska bra och Pia mår också bra, hon sköter sig väldigt bra men det är ganska jobbigt med hund men det är värt det.
I fredags började solberga flisby cup det var så himla kul att vara där å kolla. Så på fredagen så va Emelina med mig hem så jag hämtade mina saker så åt vi lite me, sen åkte vi till henne och gjorde oss i ordning sen så åkte vi till cuppen. Då va de damlaget som spelade dom var duktiga. Sen lördagen var också väldigt bra på förmiddan, då spelade min ena kusin Freddie han var duktig. Sen kvällen var ju bara bäst då spelade min andra kusin Rasse och hans lag dom är så JÄVLA bra asså. Och ett plus är ju att det spelar en väldigt snygg kille i deras lag. Hihi. a men i allefall så dom va ju i deras årsgrupp. Jag var där med Emelina då me. Det var mkt kul.
Sen på söndagen så spelade min syster och min bror, dom var duktiga jag satt då också i sekritariatet å skrev dom som gjorde mål å så. Men det var konstigt att så min lillebror och det laget han spelar i dom var så små å söta. Men dom var duktiga. Sen har det inte hänt så jätte mycket under veckan. Det är engelska nationellt i mon så vi får väl se hur det går.
Sen på lördag så ska jag tävla första tävlingen för i år, hoppas det går bra, ni får önska mig lycka till med det.


Men ska nog gå å lägga mig nu är nämligen hemma i dag så jag ska nog gå å sova en stund.
Men ni får ha en bra dag. PUSSAR :*

Min nya vovve :*

Här är min Pia :D


älskar henne :*

Längtar tills imon med :D är ju fotbolls cup :D taggar nu , men först ska man ju göra att himla prov !! Så surt.

FÖRLÅT!

Förlåt att jag inte har lagt in något på ett tag men vårt internet funkar inte så det är därför,
så nu sitter jag i skolan å skriver . Men annars så har jag haft det bra. har ju hämtat min hund hon är så söt.
Men jag är lite trött måste ju gå upp lite tidigare för att hon ska gå ut. Men det går.
Längtar nu tills på fredag det är nämligen fotbollscup då så jag ska gå det med Emelina å kolla på snygga killar. Haha.
Sen så ska hon nog sova hos mig så det ska bli kul.

Men fy jag kom på att jag har prov på fredag, inte lika kul, kanske.
Så det är nog bäst att jag börjar att öva nu.
Så himla tråkigt va det i går på slöjden, vi hade bestämt att vi skulle fika och så hade dom inte tagit med sig det till skolan.
Lite tråkigt. När det kunde vart något kul på slöjden.
Men det gick bra endå, kom ju en liten bit på mitt broderi.

Men nu vet ni varför jag inte kunnat att skriva på ett tag.
Ha det så bra. PUSS :*

RSS 2.0